Feeds RSS

7 Haziran 2010

Ne de Olsa Erkeğiz

Merhaba;
Ben Testeste Rone. Şimdilerde Dante'nin ömrünün ortasına yaklaşmış yıllardayım.
İsmime bakıp, acaba ateşli bir italyan ya da ispanyol erkeği mi diyebilirsiniz.
Adım Testeste Rone olsa da Türk erkeğiyim. Ateş kısmını anlatmak için ise anlatılmaz yaşanır gibi bir klasikten de vazgeçmeyeceğim.

Adımın gelişi gidişimizden geliyor aslında. Zira hiçbir Türk erkeği yoktur ki (Türk erkeği diyorum yani Türk olup erkek olanlar, adı erkek kendi kek olanlardan değil!) testesteron hormonu yüksek seviyelerde olmasın. Eee ülkemizde tabu kelimesinin ilk adresi cinsellik olunca, doğal olarak erkeklerin testesteron seviyesi yüksek seviyelerde geziniyor tabii.
Ben de Türkiye de yaşayan bir Türk erkeği olarak, bundan nasibimi fazlasıyla aldım. Alıyorum. Almaya devam edeceğim. Çünkü burası Türkiye ve biz bunları görmüş, yaşamış bireyler olarak çocuklarımızdan da bunları talep edeceğiz. Ne kadar eğitim almış olursak olalım, atalarımızdan gelen genlerle görüşümüz eninde sonunda buraya geliyor.

Kız arkadaşımızın "ayy ben de istiyorum ama fazla ileri gitmeyelim" sözünü kaç kez duyduk? Ben sayısını unuttum açıkçası. Kızların ortak karar cümlesi sanki. "Tamam ileri gitmeyelim de bir ileri bir geri gitsek nasıl olur?" demeyin sakın. Dediğiniz anda tokatı yiyebilirsiniz çünkü. :) Aslında durumumuz; hem kızlar hem de erkekler açısından güleriz ağlanacak halimize durumu. Ne acıdır bir kızın cinselliği yaşamak istediği halde yaşayamaması. Böyle söylediğim için bu duruma karşı biri olduğumu zannetmeyin. Ben de bu toplumun bir üyesi olarak, bize bahşedileni isterim elbette. Önemli olan toplumun düşüncesinin tabana varıncaya kadar değişmesi.

Geleneklerimizi, göreneklerimizi çok sever ve her fırsatta sahip çıkarım. Yalnız bir tarafta cinselliği her şekilde yaşadığı halde sorgulanmayan biz erkekler, diğer tarafta ise büyük çoğunluğu cinselliğini yaşamak istediği halde yaşayamayan kızlar. Bu ülkede düğünlerde, hoşlandığı erkek yerine kız arkadaşıyla dans etmek zorunda kalan kızları az mı gördük. Yine de çok dayanıklılar. Cinsel tercihlerini her türlü baskıya karşı koruyabiliyorlar.

Bu durumda olan erkekler olsa, ülke de cinsel tercihi karşı cinse yönelmiş olan erkek sayısı bir hayli azalırdı galiba. :) Neyse siz bu satırları okuyan bir kızsanız ve hala aileniz cinselliğinizi yaşamanıza izin vermeyecek bir bakış açısı taşıyorsa, gaza gelipte "cinselliğimi yaşamaya gidiyorum" diye yerinizden fırlamayın. Yine aklınızı,kalbinizin ve hormonlarınızın önüne koyun. Zira herşey bir gün biter, üzüntü kalıntıları ise hayat boyu sizi takip eder. Biz erkeklere gelince, cinselliğimizi çoğu zaman duygularımızı adadığımız kızlarla değil de cinsel arzularımızı kabartan hafif meşrep?!? kızlarla sürdemeye devam edeceğiz.

Zira ne de olsa erkeğiz.

1 yorum:

Zeyno dedi ki...

Bunun sebebi, siz erkekler değil misiniz? İyi öpüşür/sevişirse, kaşar! Kötüyse bi b*k bilmiyor.. Biriniz, bekareti önemseyene çağ dışı bakarken, diğeriniz, bakire olmadığı için kim bilir kaç kişiyle yattı, o...pu diyen! Ler... Ha o ileriye gitmeyelim diyenler var ya, sizden ilerdeler bu arada:) . (İstisnalar kaideyi bozmaz hepimiz biliyoruz.) Kadınların neden böyle bir kaygısı yok dersin? Söyleyeyim Testeste Rone( daha güzel bir nick bul:) mukayese endişesi yok çünkü bir öncekiyle ya da bir sonra olacakla. Bu yüzden bakir aramaz, tam tersine deneyimli olsun ister, dolayısı ile size bu özgürlüğü veren biz kadınlarız ama siz beden peşinde koşarken, nedeni unutuyorsunuz. Neden? Neticede (ne de olsa) erkeksiniz ondan! :)

Yorum Gönder